ВСІМ Бізнес-ліга: визначилися перші пари плей-офф

ВСІМ Бізнес-ліга: визначилися перші пари плей-офф

В двох групах були зіграні матчі останнього туру першого етапу. Переможцями квартетів стали «Фахівець» та «Воля».

До завершення групового етапу «ВСІМ Бізнес-ліги» залишилося 4 матчі. В стартових поєдинках третього туру на полі було гаряче. Емоції на полі підігрівала спекотна погода. Жодна з команд не хотіла програвати і вела боротьбу до останніх секунд.

Фахівець – X-City – 5:3

Голи: Хлопонін, Семенюк (2), Атласюк, Качур (АГ) – Янов (2), Присяжний

Відео дня

Попередження: Хлопонін – Оселедько

«Фахівець» впевнено переміг у грі і здобув максимум можливих очок. Найбільш активним знову був Семенюк, який відзначився дублем. Хлопонін і компаній виграють свою групу і в 1/8 зустрінуться з «Ерідоном». «X-City» з вдома очками посідає третю сходинку і виходить на «Гікон».

Воля – Гікон – 7:5

Голи: Леонов, Стець, Штолько, Бармак (3), Вінницький – Главацький, Глушко, Волошин, Шпаков (2)

Попередження: - : Логвіненко

У центральному матчі дня сильнішими стали футболісти у синьому. «Гікон» вдаліше розпочав гру і забив тричі. «Воля» краще заграла в другій половині гри. Найактивнішим був Бармак, який відзначився хет-триком. В вирвала не лише перемогу в матчі, а й в групі. В 1/8 вона зустрінеться із «Ауді».

Ерідон – Тепловик – 2:4

Голи: Ткачук, Федорко А. – Ахмедов (3), Скалій

Попередження: Люховець, Федорко А., Островський – Скалій

Вилучення: Пундик – Скалій

У звітному матчі команди боролися за третю сходинку. «Ерідон» відкрив рахунок першим та не зміг витримати високий темп гри. Скалій та Ахмедов перегравали оборону суперника завдяки нестандартним рішенням й допомогли команді перемогти. В 1/8 «Тепловик» зустрінеться з «Інтерпродсервісом».

Інтерпродсервіс – Ауді – 4:4

Голи: Панькевич, Віхренко, Троян, Мазур – Гриньков, Савчук, Шатілов, Ковбасюк

Попередження: Мазур – Шатілов

Вилучення: Мазур : -

Переможець гри автоматично здобував друге місце в групі. Ближчими до цього протягом матчу були номінальні господарі. Гравці «Ауді» постійно змушені були відіграватися. На останній хвилині Шатілов врятував команду від поразки. Та це не дало змоги «Ауді» піднятися з останнього місця в групі.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up