Професійний тренер, хто він?

Професійний тренер, хто він?
У середині квітня і в наше місто прийшла весна. І якщо ви вже втомилися від накопичених за довгу зиму зайвих кілограмів і мрієте їх позбутися і зарядитись позитивною енергією, саме час прийняти рішення і почати відвідувати фітнес-клуб.

Сьогодні ми розглянемо, на що слід звернути увагу при виборі тренера для занять.
Ні для кого не секрет, що успіх і результат тренувань більшою мірою залежить від тренера, адже самостійно навчитися техніці тренувань доволі складно і новачкам необхідна допомога професійного тренера. Як визначити, чи гарний тренер? Нижче ви знайдете чотири основних пункти перевірки.
1. Індивідуальна програма
Часто тренер наполягає на тому, що вам необхідна індивідуальна програма, яку він із задоволенням складе. У цьому випадку спершу попросіть пробний урок, потім візьміть час подумати, а самі займіться оцінкою того, як він працює з іншими клієнтами.


Якщо з усіма своїми клієнтами він виконує схожі вправи, очевидно, що програма не дуже індивідуальна.


2. Допомога в тренуваннях
Найбанальніший спосіб прив'язати до себе клієнта – скласти програму з вправ, які обов'язково потребують допомоги або страховки. У цьому випадку у вас не вийде відмовитися від його послуг і після того, як він складе програму за гроші.
Наполягайте на тому, що ви хочете поліпшити техніку виконання базових вправ.

Відео дня
>
3. Техніка вправ
Найпростіший спосіб оцінити, чи правильній техніці вчить тренер, – це подивитися, чи слідкує він за правильністю виконання вправ, чи допомагає, чи слідкує за вашою поставою, чи корегує вашу техніку порадами і власним прикладом.

 

 

4. Поради щодо харчування
Як ми неодноразово писали, харчування – більше половини у справі схуднення і побудови м'язів. Тому якщо тренер запитує, що ви їли, то це правильно. Але якщо він задовольняється відповіддю в дусі «вранці – курку, ввечері – банан», - розвертайтеся і йдіть.

Вже третій рік поспіль ми проводимо проект "60 днів навколо талії" спільно з  фітнес-клубом "Акула". За цей час ми переконались, що тренери, які там працюють справжні профессіонали. Доказом цього є результати, якіх досягають учасники проекту.

Тренери не тільки контролюють правильність виконання вправ і дотримання режиму харчування, але й власним прикладом показують що щоденне тренуваня це, не тільки їх робота, а й спосіб життя.

Більше інформації по проекту, а також думку учасників про тренерів можна дізнатись із щоденників.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up