СБУшник на службовому авто на смерть збив двох людей біля Хмельницького (ФОТО)

СБУшник на службовому авто на смерть збив двох людей біля Хмельницького (ФОТО)
  • Автомобіль “Daewoo Lanos” збив пішоходів.
  • Чоловік та жінка загинули на місці. 
  • Слідчі порушили кримінальну справу. Нею займаються в ДБР.

Відразу двоє людей загинуло в моторошній аварії, яка сталася вчора, 25 грудня, біля села Прибузьке. Близько дев’ятої години вечора автомобіль “Daewoo Lanos” скоїв наїзд на чоловіка та жінку. Удар був такої сили, що постраждалі загинули на місці. 

У чоловіка були при собі документи. Тому його особу вдалося встановити. Це 46-річний місцевий мешканець. Жінка залишається невідомою. У неї повністю розторощений череп. Тому упізнати потерпілу, за словами слідчих, буде важко. 

За кермом авто був співробітник Хмельницького СБУ. Машина також службова. Цю інформацію журналістам vsim.ua підтвердив перший заступник директора територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Хмельницькому Сергій Кушнір.

Відео дня

Відомості про подію внесли до ЄРДР за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. А саме  “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб”. 

Співробітнику СБУ загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Найближчим часом йому мають обрати запобіжний захід. Ми слідкуємо за даною справою. Стежте за оновленнями на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Юлия Кравчук

    Шкода всіх
  • Ангеліна

    Він забрав життя в моєї мами
  • Марія Козловська

    Шкода людей. Але вони переходили поза межами пішоходного. Дуже важко помітити в темну пору, а ще особливо, коли швидкість перевищено. Я сама переконалася, що в темному одязі нікого не видно.  Одного разу, через освітлений, але не обладнаний світлофором перехід, переходила жінка.  Я не зразу зрозуміла,  чому чоловік загальмував. Її не було видно взагалі. Плюс, вона різко вийшла. І це при цьому, що хай слабенько, але перехід освітлювався.  Тому, люди будьте обережні і розважливі, бо таке зараз горе в родинах загиблих. Якщо немає світлого одягу, будьте максимально уважні.
  • Олена Панасюк

    Буде сидіти, він в
    Сбу, тільки місяцьпрацював, ще не встих накрасти. Йому з цим жити все життя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up