У Зеленського пропонують відтермінувати штрафи для власників нерозмитнених "євроблях"

У Зеленського пропонують  відтермінувати штрафи для власників нерозмитнених "євроблях"
Motor Media
  • Президент України ініціював продовження періоду розмитнення автомобілів на єврономерах.

Володимир Зеленський ініціював позачергову сесію Верховної Ради. Її тема — відтермінування штрафів за "євробляхи" ще на 90 днів. Про це заявив на брифінгу заступник керівника Офісу президента України Руслана Рябошапки, пише ТСН.

"Рябошапка підкреслив, що питання "євроблях" залишається болісним для багатьох українців і придбати нові авто можуть далеко не всі. Більше того, за даними Мінінфраструктури, наразі в Україні нерозмитненими залишаються порядку 600-800 тисяч "євроблях", - йдеться у повідомленні ТСН.

За словами Ряпошапки, ці додаткові 90 днів потрібні для того, щоб новий парламент зміг ухвалити законопроєкт, який урегулює проблему "євроблях" уже остаточно.

Відео дня

Нагадаємо, 24 серпня набуде чинності закон, який накладатиме штраф за порушення митного режиму, в якому перебувають авто на іноземній реєстрації.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр Симчишин

    Хоч би не продовжили. А швидше за все так і буде. Геть євромотлох з наших вулиць і з України
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up