У Хмельницькому оштрафували росіянку, яка підробила медичну довідку

У Хмельницькому оштрафували росіянку, яка підробила медичну довідку
Фото - Газета "Місто"
  • Громадянка Росії намагалась продовжити строк перебування в Україні.

Хмельницький суд оштрафував громадянку Російської Федерації. Як виявилось, в листопаді минулого року жінка звернулась до міграційників, аби отримати адміністративну послугу – продовжити строки перебування в Україні. Під час перевірки відомостей на достовірніість, виявили підроблення медичної довідки. Зокрема, зафіксували, що в закладі охорони здоров’я вона не видавалась, проте слугувала підставою для подальшого продовження строку перебування на території держави. Про це повідомили у Державній міграційній службі Хмельницької області. 

Про інцидент міграційники повідомили правоохоронців для з’ясування обставин, проведення необхідних експертиз та внесення відомостей в ЄРДР про вчинення кримінального правопорушення. 

Хмельницький суд визнав росіянку винною за статтями "підроблення довідки (офіційного документу), який видається та посвідчується установою і який надає права, з метою використання його підроблювачем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб" і "використання завідомо підробленого документа". Жінку оштрафували на 1700 гривень.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Alec Vorontsoff

    Депортувати на#!

    Alec Vorontsoff reply Alec Vorontsoff

    Olesya Olesya не треба про себе так погано. Просто ідіть до лікаря

    Alec Vorontsoff reply Alec Vorontsoff

    Olesya Olesya йдіть лісом на мокшанські болота

    Olesya Olesya reply Alec Vorontsoff

    Лечитесь

    Alec Vorontsoff reply Alec Vorontsoff

    Olesya Olesya депортувати якраз в їх улюблену паРашу. Їм там, в тому Нью-КНДР, дуже подобається!

    Полина Любовецкая reply Alec Vorontsoff

    Olesya Olesya А сколько там заробитчан наших,которые никаких документов не имеют,и что?Озверели люди.Оченнь все печально.

    Olesya Olesya reply Alec Vorontsoff

    Так из России  тоже предлагаете депортировать?))  Среди них случайно нет ваших родственников ? Знакомых?  

    Vladislav Voedilo reply Alec Vorontsoff

    В крим

    Alexandr Kryzhanovsky reply Alec Vorontsoff

    Alec Vorontsoff в днр
  • Карлос Кастанеда

    Вопрос: кто взял деньги и подделал ей справку? Тоже россияне?

    Карлос Кастанеда reply Карлос Кастанеда

    Только сегодня в Тернополе разоблачили четверых человек, которые под прикрытием "визового центра" организовали схему по изготовлению и реализации поддельных документов о результатах ПЦР-тестирования, якобы выданных медицинским учреждением.
  • ЧитачЧитачів

    А чого штраф? Посадити на два роки згідно ст. 358 ККУ. А потім можна й обміняти на нашого військовополоненного.

    Карлос Кастанеда reply ЧитачЧитачів

    Я тебе уже про 9 граммов витаминов писал?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up