Свято Дитинства від «Хіт FM»: веселощі, конкурси та море солодких подарунків

Свято Дитинства від «Хіт FM»: веселощі, конкурси та море солодких подарунків
З початком літа для дітвори починається такий довгоочікуваний відпочинок. У День захисту дітей та перший день канікул маленькі хмельничани раділи та веселились на повну. Адже1 червня радіостанція «Хіт ФМ» подарувала для них незабутнє свято із безліччю призів та подарунків.

Хмельничани прийшли на свято цілими сім’ями, аби поласувати смачним морозивом і взяти участь у різноманітних конкурсах. 

На сцені присутніх запальними танцями та піснями розважали дитячі колективи міста. В цей час малюки із захопленням аплодували та пританцьовували. У так званому куточку творчості розташовувалась художня майстерня "Куб", де кожен міг взяти участь у майстер-класі. Щасливі діти ліпили вироби та малювали. А юні моделі декілька разів виходили на сцену і демонстрували дитячий одяг. Окрім цього, на дітей чекали конкурси та завдання. На початку свята діти складали слоган та віршики на тему «Як ми любимо Лімо».Протягом заходу юні таланти приносили записані на папері свої ідеї журі.

Аби отримати бажані призи, учасникам дійства довелось постаратися. Однак, без солодкого подарунка не залишився ніхто. Своїми смаколиками дітвору пригощали спонсори свята: ТМ «Лімо», ТМ «Молокія» та ТМ «Живчик».

Поки діти тішились морозивом від ексклюзивного партнера ТМ «Лімо», батькам теж не було коли нудьгувати. Дорослі в цей час розглядали сучасні автівки «Ford» та  могли записатись на тест-драйв у компанії «Опус-Авто», яка є офіційним дилером «Ford» у Хмельницькому.

Ведучі свята провели для малюків багато вікторин. Конкурси організували спонсори свята. В одному з них від ТМ «Живчик» дітки відповідали на запитання і отримували в подарунок смачний напій, блокноти, ручки та інші призи.
Для тих, хто полюбляє малювати, оголосили конкурс малюнку на асфальті «Сім’я. Літо. Відпочинок»» від ТМ «Бембі». 10 художників-переможців також отримали свої дарунки. Ще одним веселим конкурсом був «З’їж йогурт» від ТМ «Молокія». Дітки ложками повинні були навипередки поласувати йогуртом. Під час «Естафети» від ТМ "Лімо" учасники, розділившись на дві команди, мали дістати морозиво з обгортки у рукавичках. Цей конкурс вимагав від діток спритності, батьки в цей час жваво підтримували своїх чад.

Довгоочікуваним фіналом Свята Дитинства стала лотерея від офіційних партнерів дійства. Малюки реєструвались та отримували лотерейні квиточки, що автоматично робило їх учасником розіграшу. Все, що необхідно було для участі – усмішка та гарний настрій. Свято вдалося на славу, дітки не один раз підбігали й дякували організаторам за цікаво проведений захід, за смачні подарунки, додаючи, що вони вже знову з нетерпінням очікують на наступне.

Організатор:

Ексклюзивний партнер:

 

Партнер:

Корисний партнер:

Дитячий партнер:

За підтримки Хмельницького міського будинку культури. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up