ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які варті уваги

ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які варті уваги

Більшість новин цього тижня у Хмельницькому були присвячені освіті. Не обійшлося і без акцій протесту.  У місті запрацювала нова філія ЦНАПу, а біля "Ощадбанку" ловили пішоходів-порушників. Пригадайте події разом із «ВСІМ».  

Тиждень розпочався з негоди. У багатьох містах та селах області випав аномальний град, який потрощив автомобілі та вікна. Прохолодний тиждень "розпалили" освітяни. В управлінні освіти вирішили не продовжувати контракти з двома десятками керівників дитячих садочків та шкіл. 

1. В управлінні освіти такі кадрові зміни пояснюють просто – закінчився термін трудового договору. А поки вчителі і батьки обурюються, на вакантні місця приводять нових людей. Так, декілька шкіл отримали нових директорів, а садочки - завідуючих. І це лише початок. Звільненого директора Андрія Онуфрійчука відстоював колектив НВК№4. Колишнього керівника ЗОШ№6 Андрія Попика батьки та вчителі захищали під будівлею міської ради, коли там засідали депутати. Батьки вихованці ДНЗ№50 просили залишити завідуючу Нілу Попик у міського голови.  
2. У Хмельницькому запрацювала нова філія ЦНАПу. В новому приміщенні працюватимуть спеціалісти відділу реєстрації місця проживання управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради та адміністратори управління адміністративних послуг.

Відео дня

Філія спеціалізуватиметься на наданні чотирьох послуг, що стосуються реєстрації місця проживання. Проте тут можна буде отримати і решту із близько 200 адмінпослуг, що надає центральне відділення ЦНАПу.

3.  У Хмельницькому через борги відключили газ жителям гуртожитку по Заводській. Працівник «Хмельницькгазу» прийшов до боржників, але з приміщення не вийшов. Жителі перегородили вихід, вимагаючи документів і пояснень. Приїхала поліція. 

4Патрульні влаштували полювання на пішоходів-порушників, власників собак та водіїв маршруток.В кінці тижня чергували біля "Плази". Пенсіонерам, які перебігали дорогу у невстановленому місці, давали попередження, дехто "заробив" штраф. Лише за один день 255 гривень штрафу отримали 5 маршрутників.  

5Парк Чекмана перетворився в осередок індійської культуриТак закінчився тиждень у Хмельницькому. 

Національні костюми, мантри "Харе Крішна" та індійські танці. Все це заполонило парк. Крішнаїти пригощали печивом та розповідали про особливості їхньої культури.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:41 На Хмельниччині шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up