В авіакатастрофі в Ірані загинули 11 українців: список

В авіакатастрофі в Ірані загинули 11 українців: список
  • Жахлива авіатроща сталася вранці 8 січня. Під Тегераном впав пасажирський літак авіакомпанії МАУ, який виконував рейс "Тегеран-Київ".
  • На борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Ніхто не вижив.  Усі 9 членів екіпажу, а також 2 пасажири були громадянами України. 

На борту літака МАУ Boeing, який впав біля Тегерана, було 167 пасажирів та 9 членів екіпажу. Всі вони загинули.

  • "За оперативною інформацією, на борту Boeing 737 рейсу PS 752 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", який розбився після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані, знаходилося 2 громадянина України і 9 членів екіпажу - також громадяни України", - йдеться у повідомленні пресслужба РНБО.

Telegram Baza опублікував попередній список загиблих громадян України, які летіли на літаку, пише ТСН.

1) Сергій Хоменко -другий пілот
2) Катерина Стадник
3) Марина Микитюк
4) Валерія Овчарук
5) Володимир Гапоненко - командир екіпажу 
6) Юлія Сологуб
7) Ольга Кобюк
8) Алена Малахова
9) Олексій Наумкін- інструктор літака
10) Ігор Матків
11) Денис Лихни.

Відео дня

Як зазначається, серед загиблих було 82 громадяни Ірану та 63 громадяни Канади, 11 українців, 10 шведів, 4 громадяни Афганістану, троє німців та троє британців.

Наразі спеціалісти з'ясовують усі подробиці трагедії.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ірина Форкун

    Царство небесне! Вічна пам'ять!
  • Таня Пестрєєва

    Царство небесне,вічна пам'ять,земля пухом
  • Ира

    Вічна пам'ять 😔
  • Наталія Казакова

    Царство небесне! Вічна пам'ять!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up