Атмосферний фронт несе дощі до України: синоптик попередила про погіршення погоди

Атмосферний фронт несе дощі до України: синоптик попередила про погіршення погоди
Фото ілюстративне
  • Завтра у більшій частині країни ще збережеться суха погода. Однак, в четвер дощитиме майже скрізь.
  • Детальний прогноз погоди у Хмельницькому, дивіться далі. 

За прогнозом синоптиків на початку тижня Україні переважатиме хмарна, але суха погода і лише 25 вересня у західних областях місцями пройде невеликий дощ. Завтра у більшості регіонів України

Зокрема, у Хмельницькому прогнозують таку погоду:

  • "З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Без опадів.", - зазначає Sinoptik.ua.

Слід зазначити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

Відео дня
  • Максимальна температура: 27.1° (у 1979 році)
  • Мінімальна: - 2.5° (у 1956 році) 
sinoptik.ua

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, завтра в Україні ще втримається суха погода, проте в західні області прийде атмосферний фронт, який принесе дощі. Ці дощі завтра надвечір досягнуть Вінниччини та Житомирщини.

  • "Найближчої ночі заморозки очікуються на Півночі та Сході України, на решті території +4+9 градусів, на Півдні до +13 градусів. Вдень у середу передбачається +14+18 градусів, на північному сході +10+14 градусів, на Півдні та місцями на Заході +15+22 градуси".

 

За даними Укргідрометцентру, у Хмельницькому завтра прогнозують від +5 до +21 градуса та дрібний дощ.

Як повідомляє сайт Gismeteo, зранку 25 вересня у Хмельницькому буде хмарно, але сухо. Температура повітря становитиме +9 +18.  

gismeteo.ua

Що кажуть народні прикмети? 

- якщо листя на березі 25 вересня вже пожовкло зверху – весна буде ранньою, а якщо знизу – пізньою. Нагадаємо, що синоптики прогнозують сувору та затяжну зиму цьогоріч.

ВІДЕОПРОГНОЗ на 25 вересня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up