Канапки прості в приготуванні та універсальні. Не дуже виразний смак печериць можна підкреслити додаючи часник, мускатний горіх, розмарин.
Замість моцарелли в таких канапках можна використати улюблений твердий сир, що гарно плавиться, а шпинат замінити щедрим пучком свіжої петрушки.
Для приготування нам знадобиться:
Хліб для тостів підсушити в тостері. Коли скибочки трошки вистигнуть, змастити їх невеликою кількістю вершкового масла.
Печериці почистити м’якенькою щіточкою, розрізати на четвертинки, підсмажити на сухій пательні протягом 1-2 хвилин. Додати столову ложку олії, дрібнонарізані часник та цибулю, сіль та перець. Підсмажити до м’якості цибулі.
Додати листя шпинату, прогріти до моменту, коли шпинат зів’яне.
На скибках хліба рівномірно розподілити гриби зі шпинатом, розкласти пластівці моцарелли та запекти в розігрітій духовці протягом 4-5 хвилин.
Також можна скропити лимонним соком, оливковою олією та посипати чорним перцем.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.