Кохатися на виду – екстрим, але небезпечний

Кохатися на виду – екстрим, але небезпечний
Для когось немає інакшого місця для інтиму, аніж власна спальня. Інші ж шукають місця за межами ліжка – авто, пляж, навіть кінотеатр і ліфт.

 Багато пар полюбляє непередбачуваний секс на людях. Це може бути вулиця, кінотеатр, ліфт, примірювальна магазину, поїзд, пляж. Відчуття, що процес перерветься, стимулюють викид адреналіну. Та за заняття сексом в громадських місцях штрафують, навіть якщо місцем обрати власне авто, припарковане на вулиці.

Він
- Якщо порівнювати заняття сексом вдома та в публічних місцях – це як колискова перед сном та рок-концерт, - розповідає 21-річний студент Олег. - Діло тут не в тому, щоб показати свої стосунки перед людьми.
Просто бувають такі моменти збудження, що чекати на підходяще місце нема сенсу. Непередбачуваний секс завжди кращий запланованого. У будь-який момент хтось або щось може перервати процес. Цей факт посилює пристрасть. Деякі дівчата категорично проти сексу в публічних місцях. Це вже несумісність характерів. На такі речі потрібно звертати увагу, коли починаються стосунки. Я надаю перевагу займатись сексом на лавці, на сходах, на пляжі, зайнявся б навіть у тролейбусі, якби дівчина погодилась на таке.

- Займатись сексом на вулиці, в туалетах, у воді чи у транспорті – некомфортно. У громадських місцях важко розслабитись. Та й це некультурно. Чому люди, які йдуть по вулиці, мають спостерігати такі картини. Впевнений, що їм це неприємно, - каже 32-річний прибиральник Антон.

Відео дня
>Вона
- Секс в публічних місцях не завадить для урізноманітнення, - говорить 23-річна безробітна Вікторія. – Інколи просто нема змоги усамітнитись вдома. Не бачу нічого страшного, якщо зайнятись сексом в парку, автомобілі чи у воді. Правда, це може бути трохи незручно, але гострі відчуття партнерам гарантовано.
Коментар експерта

Євген Таранніков, сексопатолог:
- Є такі екстремали, яким подобається займатися сексом на публіці. Можливо, їм не вистачає адреналіну. У екстеремальній обстановці жінці легше досягнути оргазму. Таке явище не є нормальним з гігієнічної точки зору. На вулиці можна застудитись чи підчепити якусь інфекцію. Окрім того, думаю, що в спокійній обстановці легше розслабитись. А ще це суперечить моралі, адже на вулиці пару можуть побачити діти та підлітки. Це негативно впливає на формування їхнього світогляду.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Це було цікаво.... У стєклянному ліфті в либідьплазі....
  • Anonymous

    я полюбляю секс на даху.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up