Маленькому Іллі потрібна пересадка кісткового мозку: батьки просять допомоги у хмельничан

Маленькому Іллі потрібна пересадка кісткового мозку: батьки просять допомоги у хмельничан
  • Дитина має ослаблений імунітет та постійно хворіє.
  • Іллі поставили діагноз: первинний імунодефіцит і хронічний шкірно-слизовий кандидоз.
  • Хлопчику терміново потрібні кошти на операцію за кордоном.

Маленькому Іллі Трубіцькому потрібна термінова допомога хмельничан. Дитині поставили страшний діагноз: первинний імунодефіцит і хронічний шкірно-слизовий кандидоз. Зараз Іллюші 1 рік і 6 місяців. Дитина страждає від постійної нудоти та більшу частину життя хлопчик вже провів по лікарнях. Від здорового життя дитину відділяє лише одна операція. Малюку потрібна пересадка кісткового мозку, яка коштує 100 тисяч доларів.

Батьки Іллі звернулися до благодійного фонду “Планета любові”. Волонтери та рідні хлопчика намагаються зібрати кошти через соціальні мережі.

Відео дня

Довго не могли встановити діагноз

Мама Іллі розповіла, що хлопчик народився без патологій. Дитина почала хворіти з місяця. Весь цей час Ілля час від часу потрапляє до лікарні, адже має ослаблений імунітет і схильний до вірусних інфекцій.

  • В 2 місяці у нас був бронхіт. В 6 місяців пневмонія. А з 4-х місяців почалася рвота, яка присутня і по цей день, - розповідає Тетяна Трубіцька.

Незалежно від харчування, Іллю постійно нудить.

  • Чи супчик якийсь їсть чи суміш - все вириває. Бувають періоди, коли їжа трохи затримується в організмі, але не надовго. Ми звернулися в лікарню, щоб з’ясувати через що це буває. Але на початку у нас виявили лише рвотний рефлекс.

Коли Іллі виповнився 1 рік, хлопчик знову захворів на пневмонію.

  • З пневмонією ми лягали до лікарні в рік, рік і три місяці, був ще бронхіт. Лежали в Хмельницькій обласній дитячій лікарні, бо самі ми з Нової Ушиці Хмельницької області.

Відправляли аналізи в США

Весь цей час у Іллі не було визначеного діагнозу. В грудні батьки повезли дитину на обстеження до Києва в Інститут педіатрії, акушерства і гінекології. Де дитині поставили попередній діагноз первинний імунодефіцит, шкірно-слизовий кандидоз. Для підтвердження заключення лікарів аналізи дитини відправили до Сполучених Штатів Америки.

  • Там нам провели дуже багато аналізів та досліджень. Визначили попередній діагноз і для підтвердження посилали аналізи в Америку. В січні прийшов результат. Він підтвердив, що у первинний імунодефіцит і хронічний шкірно-слизовий кандидоз. Там уже пішла мутація генів.

Звернулися у 6 клінік за кордоном

Лікарі сказали батькам Іллі, що в дитини є шанс на повноцінне життя, але для цього потрібна дороговартісна операція з пересадки кісткового мозку, яку в Україні не роблять. Родина Трубіцьких звернулася до клініки в Туреччині. Звідки відповіли, що готові взятися за операцію за 100 тисяч доларів. В суму не врахована підготовка документів, переліт, перебування та харчування мами на такий тривалий період,  а також додаткові витрати, пов'язані з лікуванням та реабілітацією Іллі. Тому реальна сума, яка потрібна для лікування дитини коливається в межах 150 тисяч доларів. Наразі родина чекає повідомлення ще від 5 клінік.

  • Ми звернулися до турецької клініки, де роблять такі операції. Вони сказали, що можуть нас прийняти і виставили рахунок в 100 тисяч доларів. Буквально на днях ми звернулися ще в дві клініки в Білорусії і в три у Польщі. Там сподіваємося, що буде дешевше. І ближче, як не як, - говорить Тетяна.

Мама Іллі говорить, що в клініку в Туреччині вони бояться звертатитися через те, що операції з трансплантації кісткового мозку там роблять порівняно недавно і мають летальні випадки.

  • Одним словом боїмося в Туреччину. Чекаємо, що скажуть в інших клініках. Поки ми збираємо кошти. Нам не поставили конкретних рамок для операції. Сказали лише, що треба це зробити якомога швидше, щоб Ілля не підхопив якусь інфекцію. У нього ослаблений імунітет і невідомо як може відреагувати організм, - розповідає мама хлопчика.

Реквізити та виписки з лікарень

Допомогти Іллі Трубіцькому можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку, яка належить його тату.

Реквізити: 5168 7573 4120 3257 - Трубіцький Віталій Володимирович.

  Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Руслан

    Автор винаходу знищення ракових клітин  Яремчук Ніна Іванівна!
    Дізнайтесь про Оздоровлення Нового Покоління про Оздоровчу Програму «Шлях Повернення Здоров’я» на основі реабілітації імунітету без побічних ефектів, ускладнень та руйнівних дій пігулок, уколів, крапельниць та вакцин.
    В основі оздоровлення клітин в організмі людини – науковий підхід підтверджений клінічними дослідженнями. На ринку вже 18 років.
    В основі методу один з основних законів фізики резонансна взаємодія електромагнітних полів з біологічними об’єктами.
    У всіх об’єктів, незалежно від того чи це клітина, чи це молекула, є своє біополе, і тому є біорезонансна взаємодія між біологічними об’єктами. В добавках ДД «Відновлення» і ДД «Відродження» створена певна біоінформаційна, біоенергетична і біохімічна сумісність і біорезонансна взаємодія одна з одною, і повна біоінформаційна сумісність з кров’ю, міжклітинною рідиною та клітинами організму людини.
    Ставайте Здоровими!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up