Хмельницький в Instagram: найкращі фото за 16—21 вересня

Хмельницький в Instagram: найкращі фото за 16—21 вересня
Фото зі сторінки kostash_project в Instargram

Хмельничани активно користуються соцмережею Instagram — фотографуються та завантажують світлини. Ми підготували для вас чергову підбірку публікацій. До неї відібрали найкращі фото хмельничан за цей тиждень.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Анастасия (@an_elisey27) 20 Вер 2019 р. о 2:23 PDT

Відео дня
div>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений ཧᜰ꙰ꦿ➢ShozT (@jr._mear2) 20 Вер 2019 р. о 7:27 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥀🍂

Допис, поширений 🅘🅡🅐, 19 (@korchynska26) 20 Вер 2019 р. о 9:53 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сьогодні був чудовий захід сонця )

Допис, поширений Диха Максим (@khmel.foto.max) 20 Вер 2019 р. о 10:27 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Как не выгореть? Ну согласитесь, не может быть такое, что человек утром проснулся "сгоревший"🤯🥵 Эмоциональное выгорание это длительный процесс... Чаще всего к этому ведёт регулярное подавление истинных желаний и негативных эмоций! Например: Вас раздражает клиент, ну не подходите вы друг другу такое бывает🤷‍♀️ но Вы добрый мастер(ну или Вам хочется быть для всех добрым😂) и вместо того, чтоб перестать его обслуживать, подавляете в себе раздражение и нервно пилите, дым из ушей, пар из носа😤 Как Вы думаете это повлияет на Ваше внутреннее состояние? А если такой клиент не один и Вы еженедельно подвергаетесь такому стрессу? А если это вовсе не клиент, а напарник, например? Это прямой путь к выгоранию.... Другой вариант: ВЫ ХУДОЖНИК! Человек творческий который хочет творить, но есть но! Клиента подавай однотон🤯 Ну поначалу, пока психика в норме🤣 Вы будете подавлять свое творческое нутро, во благо "бизнесу", только не забывайте Вас будет раздражать, что Вы не можете делать то, что хотите!!! Когда раздражение дойдёт до пиковой точки Вы сорвётесь (если правда не уйдёте в отпуск раньше😂) Вариант три: Вы не такая!!🤷‍♀️ да да! Очень часто я слышу: блииин.. Маша так круто рисует, я так не умею, блииин Катя так чисто делает я так не умею!.. и т.д. Запомните, нельзя сравнивать!!! Это худшее, что вы можете для себя сделать! Смотрите на чужие крутые работы с посылом: Блин, я тоже так смогу💪💪 . . Таких примеров может быть много, но объединяет их одно: мастер подавляет истинное желание (отдыхать, рисовать, не общаться, зарабатывать больше и т.д.) как результат батарейка 0% Но к счастью лекарство есть: ДЕЛАЙТЕ ТО, ЧТО ХОТИТЕ !!!

Допис, поширений nail мастер видео мк обучение (@sadovec_julia) 20 Вер 2019 р. о 10:37 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Допис, поширений K.S.E.N.I.A❣️ (@z_k.s.e.n.i.a) 20 Вер 2019 р. о 11:06 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Andrew (@bloodpain) 20 Вер 2019 р. о 12:23 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

summer is over) #khmelnytsky #ukraine #sunset #solnedgang

Допис, поширений біла волохата тварюка ;) (@krolik_vasya) 20 Вер 2019 р. о 1:19 PDT

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up