У розпал Великого посту редакція пропонує добірку рецептів пісних страв, які урізноманітнять ваш раціон.
Сьогодні готуємо крем-суп із свіжих шампіньйонів.
Бажаємо приємного апетиту!
Четвер - день для експериментів. Сьогодні можна вживати гарячу їжу. Ще одна по-справжньому пісна страва - грибний супчик. Він швидкий у приготуванні та досить ситний.
Суп з грибами
Інгредієнти:
Шампіньйони - 0,5 кг
Картопля - 4 шт.
Цибуля - 2 шт
Часник - 4 зубчики
Для бульйону:
Корінь селери, морква, цибуля ріпчаста і порей по 100 гр
Приготування:
Гриби, цибулю і картоплю почистити, нарізати кубиками.
Викласти шампіньйони в маленьку каструлю з розігрітою на дні водою. Тушкувати 10 хвилин.
Картоплю додати до грибів. Прогріти все разом кілька хвилин.
Залити овочевим бульйоном, варити на середньому вогні під кришкою до готовності картоплі.
Цибулю дрібно нарізати, додати в суп за п'ять хвилин до готовності картоплі.