ОВК оприлюднила прізвища депутатів, які пройшли до Хмельницької обласної ради

ОВК оприлюднила прізвища депутатів, які пройшли до Хмельницької обласної ради
Хмельницька обласна виборча комісія оприлюднила результати виборів. В обласну раду пройшли 84 представники семи політичних партій.

На першому місці опинилась партія "За конкретні справи", від якої в раді буде 19 представників - 18,3519 % голосів. У списку депутатів: Олександр Герега, Неоніла Андрійчук, Уляна Ткаченко, Людмила Коваль, Андрій Шутяк, Іван Кирилюк, Володимир Поворозник, Олександр Савчук, Сергій Боднар, Ольга Михальська, Микола Харкавий, Наталія Вишнівська, Світлана Павлишина, Віталій Олуйко, Руслан Пшибельський, Валентин Побіянський, Віктор Лебединський, Галина Терлецька та Олександр Завроцький.

Відео дня

Від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" у Хмельнициькій обласній раді буде 17 депутатів - 17,3122 %. Депутати, котрі пройшли: Михайло Загородний, Артур Фрідман, Врам Мовсісян, Олександр Миклуш, Віктор Чубар, Анатолій Саланський, Ніла Островська, Василь Строяновський, Яків Цуглевич, Микола Дячук, Микола Гнатюк, Борис Яцков, Іван Гладуняк, Василь Процюк, Валентина Гладій, Руслан Скримський та Любов Бондар.

Від "Аграрної партії" в обласну раду пройшли 11 обранців - 11,0188 %. Це Андрій Гордійчук, Тетяна Василик, Петро Іващук, Володимир Прокопчук, Сергій Зозуля, Анатолій Олійник, Олег Білявець, Руслан Петльований, Микола Олицький, Василь Мастій, Сергій Іващук.

Від Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” увійшло теж 11 депутатів - 10,9749%.Увійшли депутати: Валерій Лесков, Микола Дралюк, Оксана Берегова, Наталія Кухарук, Анатолій Атаманчук, Леонід Степанюк, Олександр Лоб, Сергій Микульський, Анатолій Перейма, Володимир Федорчук, Михайло Бойко.

Від ВО "Свобода" в обласній раді буде 10 представників - 10,1795 %

Від "Свободи" в обласній раді будуть: Іван Гончар, Юрій Смаль, Дмитро Лучков, Віктор Бурлик, Артем Ромасюков, Надія Новосельська, Анатолій Панчук, Борис Ткач, Володимир Мишко та Ігор Нікулішин.

Також в Хмельницькій обласній раді  буде 8 депутатів від “Радикальної партії Олега Ляшка” - 7,7769 %. Це Тетяна Зеленко, Олег Скринчук, Олександр Слободян, Олексій Левицький, Володимир Присяжний, Юрій Завальнюк, Олександр Дехтярук та Микола Жвалюк.

А також 8 представників від "Об'єднання Самопоміч" - 7,6047 %. Це Олександр Драган, Олександр Палій, Наталія Коваль, Вячеслав Антонюк, Інна Ящук, Микола Янчук, Лілія Брухнова та Микола Моцний.

 

 

 

Коментарі (4)
  • PAL

    А герега теперь всю область на вертолете облетать, или только там где есть эпицентры ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up