60 днів навколо талії. Щоденник Олександра Свєтловського (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

60 днів навколо талії. Щоденник Олександра Свєтловського (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Мій стимул - бути прикладом для своїх синів. Цей проект я сприймаю як поштовх до здорового життя. Цікаві моменти читайте у моєму щоденнику.

15 квітня - понеділок

Отже, пройшов шостий тиждень проекту.

На тренування ходжу як на роботу (звичайно в хорошому розумінні цього слова).

Відео дня
> У процесі роботи Славік вносить зміни в програму тренувань.

Так що є над чим попотіти, особливо коли треба рухатися. Зазначу, факт, що фізичний стан помітно покращився, хоча вага у відмінності від геометрії впала не так помітно.Трі чверті проекту -12кг, хотілося б за графіком -15 кг.

Але ще є два тижні, так що я думаю все буде в порядку. Найголовніше, що процес пішов і немає сенсу останавліватся.

Хотілося б окремо відзначити ту гарну атмосферу конкурсу, в яку поринули всі учасники проекту. Усі заходи в його рамках залишають тільки позитивні емоції. Це чудові умови, для тренувань і відпочинку, предоставленнние "Акулою", а найголовніше-колектив (душа) комплексу, який створює там домашню атмосферу. Думаю, в результаті, будуть плоди від нашої спільної діяльності.

7 квітня - неділя

Пройшов п'ятий тиждень проекту.
Якщо чесно то після суботнього тренування і тренування в середу я прийшов в себе тільки в неділю. Набігався по саме нехочу!!


З цього тижня тренування кожен день! Відпочивати вже не має коли. Правда незважаючи на хороші навантаження і правильне харчування особливого прогресу в зниженні маси тіла не спостерігається. Візуально покращилася форма тіла, а також функціональна підготовка. Про накопичену втому я вже просто мовчу. Подивимося може на цьому тижні вага просяде. Можливо, тренер перегляне харчування і навантаження. Особливо приємні враження на цьому тижні залишила волога парилка та басейн, люб'язно надані "Акулою". А так процес продовжується в тому ж темпі і через 3 тижні ми оцінимо результати, яких досягнемо, з тими які запланували!! !!

30 березня - субота

Отже ... четвертий тиждень ... екватор проекту

Радує прийняте тренером нововведення - можливість тренуватися щодня. З одного боку прекрасний момент, наданий нам з боку «Акули», а з іншого - важкувато.

  Тиждень по навантаженнях пройшов в класичному ключі, за винятком суботи. Давно я стільки не бігав, та ще й з такою вагою.

Тренування з серії дуже важко бігти, а зупиниться або відмовитися соромно!! Після цього катування всі пішли проводити заміри своїх параметрів.



Результат 4-х тижнів тренувань -10,5 кг Відносне поліпшення фізичного стану організму на тлі вже хронічної втоми.

Щодо харчування слід зазначити, що дієта запропонована Славіком не викликає бажання їсти. Все продумано: енергії отриманої від харчування вистачає для тренувань, вага зменшується поступово на тлі фізичних навантажень.

Із серії худнемо з «акулами» по Фен Шую.

Залишився ще місяць занять. Подивимося в кінці квітня до чого хорошого це все приведе)))

25 березня - понеділок

Ось і підійшов до кінця третій тренувальний тиждень! Запам'ятався він в першу чергу тренуванням в понеділок на прохання телеглядачів. smileyНавіть сауна у вівторок не зняла напруженість в організмі від тих вправ. smiley

 Тренування у вівторок, п'ятницю та суботу пройшли, можна так сказати, в класичному ключі... До кінця тижня відчувається накопичилася втома! Та й результати в силових вправах не особливо радують. Слід відзначити, що рухатися стало відносно легко! У понеділок оцінимо показання ваг. Очікуваний результат -9 КГ від стартового. Дійсне співпало з очікуваним!!!! Є -10 кг. Вага 145 кг!! 6, 45% від початкового пішло у небуття!yes

Середа 20 березня

Ще один день тренувань! Організм ще не відійшов від отриманих в понеділок навантажень. Але не дивлячись ні на що, процес триває! Фізичний стан поліпшується, правда на тлі невеликої постійної втоми! Думаю, що підтягнувши до певного рівня "фізику" буде набагато легше справлятися із зайвими кілограмами!

Вівторок 19 березня

Сьогодні день відновлювальних процедур. Парилка, басейн - краса! Спасибі "Акулі" і персоналу за надані умови. Завдяки їм поєднуємо корисне з приємним. Правда, навіть після сауни, наслідки вчорашнього тренування не пройшли. Все болить, як після перших тренувань. Будемо сподіватися, що все це допоможе в досягненні поставленої мети!

Тиждень третій!
Понеділок 18 березня

Мда .... Сьогодні дядько Слава (наш тренер) заганяв нас як тюленів на смузі перешкод. Та ще під об'єктивом телевізійників.  Останні захотіли різноманітності… Тренування вийшло просто клас, з серії відчуй себе людиною! Ми з Артуром старалися, але поки що наш рівень підготовки нульовий з невеликим відхиленням поля допуску в плюс. Зате пізнавально і цікаво! Буде що згадати і від чого відштовхуватися в майбутньому!!

15 березня

Тиждень другий. Від занять починаєш отримувати задоволення, за винятком декількох вправ. «Дядько Славік» починає поступово збільшувати навантаження, хоча мізками розумієш, що не такі це навантаження, наскільки запущений стан організму. Починає накопичуватися невелика втома організму. За два тижні нарешті звик до нового харчування.   Порадувала сауна, яку ввели в програму з другого тижня. Результат за два тижні -7кг, другий тиждень -3кг.

Отже, за півмісяця -7 кг. Не багато в принципі, але і не мало- 4,5% від первинної маси. Трохи почав відновлюватися загальний фізичний стан.  Нове  харчування заставляє себе відчувати злегка голодним, а фізичні навантаження - злегка утомленим.

12 березня

Тиждень перший. У душі тішив себе надіями, що все-таки залишилася якась фізична база. Але, як показала практика, все не так весело. Слід зазначити професійний підхід тренерів, навантаження продумані так, щоб не видихався на наступному занятті. До кінця першого тижня пройшла ломка в м'язах. Організм,  можна сказати, трышки прийшов в себе. Результат за перший тиждень -4 кг

28 лютого

Кастинг прошел без проблем. Конкуренція серед чоловічої половини була не така сильна, як у жінок. Після вимірів тренером стало ясно, що вагам в «Акулі» не підвладна моя вага (155кг).

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР:

                    пров. Ювілейний, 180

                 тел. 740-750, (097)060-55-50

Коментарі (65)
  • Anonymous

    МОЛОДЕЦ!!! А кто победил? А то не могу найти?
  • Anonymous

    Все финиш -22 кг за 2 месяца!!!!!)))))
  • Anonymous

    Осталось два дня до взвешивания!!! В понедельник замеры и взвешивание, а во вторник официальное оглашение результатов проекта. Так что, осталось не долго ждать. Последние недели две смотрю, что все работают с блеском в глазах, особенно девчонки ))). Скажем так, забегая немного вперед, что полученные результаты всех участников конкурса удовлетворят тренерский коллектив, спонсоров проекта да и участвующих в той или иной степени!

    Anonymous reply Anonymous

    Все в этой жизни имеет начало и конец. Вчера провели замеры участников, а 1 мая официальное оглашение результатов! Проект подошел к своему логическому завершению!!
  • Anonymous

    Так... І що означає таке тривале мовчання?

    Anonymous reply Anonymous

    Все в спортзале....все с весом борюсь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up