ВСІМ Бізнес-ліга: розлючений чемпіон вперше перемагає

ВСІМ Бізнес-ліга: розлючений чемпіон вперше перемагає

«Бамбук» на центральний матч туру проти суперника по минулорічному фіналу вийшов зарядженим на боротьбу. Команда впевнено перемогла. Боротьба в турнірі стає все запеклішою.

В щорічному турнірі з міні-футболу «ВСІМ Бізнес-ліга» розпочався другий тур. У чотирьох стартових поєдинках команди потішили вболівальників 22 голами і видовищною грою. Усі команди ведуть боротьбу до останнього. Важливим може стати кожен гол.

Група DБамбук – БЗЛ Поділля – 5:2

Голи: Кульбачний, Кушнірук, Стеценко, Кухта, Ісхаков (АГ) – Ісхаков, Тадля

Відео дня

Попередження: Стеценко : Крисін, Малюта

У першому матчі ігрового дня на полі зустрілися минулорічні фіналісти. «БЗЛ Поділля» хотів взяти реванш за прикру поразку у 2015-ому. Та спортивна злість гравців «Бамбука», які програли у першому турі, зіграла свою роль.

Вже на перших хвилинах матчу рахунок став розгромним. Суперник «Бамбука» не був готовий до такого натиску та стрімких атак. Голи посипалися у ворота «БЗЛ Поділля» один за одним. Отямилася команда вже при рахунку 5:0. Лише перед перервою їй вдалося відіграти один м’яч.

У другому таймі темп гри дещо впав. «Бамбук» заспокоївся і частіше став віддавати ініціативу супернику. Той не зумів сповна скористатися своїми шансами і спромігся відіграти ще один гол. У підсумку перемога «Бамбука», яка робить ситуацію в групі ще більш цікавішою.

ЕкоАльт-Адрія – Rexsoft – 2:2

Голи: Чорний, Трофанюк – Чорний (АГ), Петрук

Попередження: Лис : Голець, Петрук

У іншому матчі групи перший заліковий бал здобув «Rexsoft». Після прикрої поразки від «подолян» команда заграла більш обережніше в захисті. При цьому покращилась реалізація в атаці.

У першому таймі «Rexsoft» володів певною перевагою Втілилась вона у два забиті голи. Черговий автограф у власних воротах залишив Чорний. Як і в першому турі, свою помилку перед партнерам він компенсував забитим голом у ворота суперника. На перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь «Rexsoft».

Відразу після відпочинку рівновагу відновив Трофанюк. Після цього гра стала більш відкритою. Команди створили чимало гольових моментів. Та забити більш нікому не вдалося. «ЕкоАльт-Адрія» завдяки цьому піднялася на першу сходинку і має непогані шанси на простішого суперника в 1/8 фіналу.

Група С

Зооветпром – ЕкоАльт – 0:7

Голи: Мокрота (3), Волощук (2), Михайлов, Ткачишин

Попередження: - : -

У першому матчі групи чергової розгромної поразки зазнав «Зооветпром». Хоча початок гри не передбачав такого. Після першого тайму рахунок був 2:0 на користь»ЕкоАльту». «Зооветпромівці» при цьому мли чимало нагод забити.

Після перерви на полі було помітно лише одну команду. «ЕкоАльт» дуже впевнено грав в атаці і не дозволяв супернику розгулятися біля своїх воріт. Завдяки якісній грі в обороні команда поки залишається єдиною, хто не пропускав.

Продовжити «суху» серію буде досить складно в матчі останнього туру проти «»Дантиста». У цій грі визначатиметься доля першого місця в групі. Цікавим має стати і протистояння в парі аутсайдерів.

ЛП Добряк – Дантист – 0:4

Голи: Бондар (2), Розуман, Козубович (АГ)

Попередження: Зінченко, Скальський : Терещенко

«ЛП Добряк» прийшов на матчі у якіснішому по кількості складі. Команді вдалося вчинити гідний опір зіграному супернику. Але втілити в забиті м’ячі і здобути позитивний результат їй не вдалося.

Розпочалось все з прикрого автоголу капітана «ЛП Добряк» Козубовича. Ще раз в першій половині гри забив Бондар. «Добряки» мали дві прекрасні нагоди змінити рахунок. Та забити із десятиметрових вони не змогли.

В другому таймі «Дантист» довершив розгром двома голами. Відзначилися Бондар та поки кращий бомбардир турніру Розуман. «ЛП Добряк» вразити ворота суперника не може другий матч поспіль. Усі інші команди вже святкували взяття воріт суперника.

В неділю, 22 травня, відбудуться ще чотири матчі другого туру. Приходьте, вболівайте та насолоджуйтеся прекрасним футбольним дійством. Читайте про перший тур "ВСІМ Бізнес-ліги" та команди.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up