ЦВК зареєструвала ще вісьмох кандидатів у нардепи від Хмельниччини

ЦВК зареєструвала ще вісьмох кандидатів у нардепи від Хмельниччини
Сергій Лабазюк, Роман Мацола та Віктор Бондар
  • Серед них є і безробітні, і діючі народні депутати.

  • Один з кандидатів балотувався у президенти.

  • Тепер офіційних кандидатів від Хмельницької області 23 на 7 округів.

Ще вісім людей тепер офіційно є кандидатами у народні депутати від округів Хмельницької області. Рішення про реєстрацію ЦВК прийняла вчора, 20 червня. Відтепер кандидати є у всіх округах Хмельниччини. Загалом офіційних кандидатів від області тепер 23.

Щодо нових кандидатів, то всі вісім мажоритарників є самовисуванцями. На сайті ЦВК розміщена коротка інформація про них.

Сергій Лабазюк — 188 округ

Народився 4 червня 1980 року у Волочиську. Там же живе й зараз. Має вищу освіту. Зараз є депутатом Верховної Ради від 188 округу. До будь-якої політичної сили не належить.

Відео дня

Василь Войцеховський — 189 округ

Народився 18 сiчня 1983 року у селі Кунів Ізяславського району. Має вищу освіту. Працює фізичною особою-підприємцем. До будь-якої політичної сили не належить. Мешкає у Нетішині.

Андрій Ратошнюк — 189 округ

Народився 11 грудня 1986 року у Красилові. Зараз мешкає там же. Має вищу освіту. Ніде не працює. До будь-якої політичної сили не належить.

Роман Мацола — 190 округ

Народився 11 серпня 1974 року в селі Грушеве Тячівського району Закарпатської області. Має вищу освіту. Зараз є депутатом Верховної Ради. До будь-якої політичної сили не належить. Мешкає у Львові.

Максим Павленко — 190 округ

Народився 14 липня 1976 року в Києві. Зараз мешкає там же. Має загальну середню освіту. Ніде не працює. До будь-якої політичної сили не належить.

Сергій Процюк — 190 округ

Народився 19 серпня 1976 року в Києві. Зараз мешкає там же. Має професійно-технічну освіту. Ніде не працює. До будь-якої політичної сили не належить.

Віктор Бондар — 191 округ

Народився 5 листопада 1975 року сучасному Санкт-Петербурзі. Має вищу освіту. Зараз є депутатом Верховної Ради. Мешкає у Гостомелі Київської області. До будь-якої політичної сили не належить. У лютому цього року балотувався на посаду Президента України.

Олександр Співак — 191 округ

Народився 30 вересня 1973 року в селі Коров’є Теофіпольського району. Має вищу освіту. Працює генеральним директором ТОВ «Аспік Груп». Є членом «Аграрної партії України». Мешкає у Хмельницькому.

Про всіх зареєстрованих кандидатів дізнавайтеся із нашої таблиці. Натискайте на ім’я, щоб дізнатися більше про них.

Округ

Територія

Кандидати

187

місто Хмельницький, окрім північної частини

Сергій Мельник

Костянтин Чернилевський

Майя Онищук

188

північна частина міста Хмельницького, Хмельницький та Волочиський райони

Сергій Лабазюк

189

місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони

Вадим Лозовий

Дмитро Шарий

Василь Войцеховський

Андрій Ратошнюк

190

міста Славута та Шепетівка, Полонський, Славутський та Шепетівський райони

Анна Побережна

Роман Мацола

Максим Павленко

Сергій Процюк

191

місто Старокостянтинів, Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський та Старосинявський райони

Антоніна Бойко

Олег Дубовик

Віктор Артеменко

Віктор Бондар

Олександр Співак

192

Городоцький, Дунаєвецький, Чемеровецький та Ярмолинецький райони

Олександр Герега

193

місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський та Новоушицький райони

Володимир Мельниченко

Олександр Попов

Станіслав Сморжевський

Віктор Худняк

Василь Гаврилюк

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Ну й морди, не обтяжені інтелектом, але зразу видно спеціалісти в порєшалові і розпилюванні.
  • Вейдеманис Эдгар

    Аферисты и шарлотаны!
  • Анна Куцак

    Багато  кандидатів непрацюючих  . Якщо не  знайшли  себе    в роботі  щоб бути  платниками податків  то що  вони  можуть  зробити для країни  ?
  • валентина

    В Харькове таких проблем нет, потому что там только полтавская область , а здесь 47 районов, с чисельностью по 2000 000 людей с каждого района Вот обясните , они же вам в селе не нужны, люди в селах вам не нужны , потому что трактор или севалка, комбайн, когда разлаживает свои бороны, крыла по 20 метров, то одно поле за 15 минут облробляет , тоже касается сорняков, восемь раз оббрызкивают , и все, сапать ненужно А етих людей с села кормить Нада, нужна зарплата, вот и Раздувают офисы, кресла, кабинеты, чтобы ихьс села разместить , а на нас оплаты, налоги, коммунальные повышают, мы их всех из с села кормим и содержим Вот спросить ту обласну раду, зачем вы их так размножаете, зачем им всем с села льготы, инвалидности дают?? видите, они все с села лезут или в верховную или в миську раду , их много сельских, нам тяжело
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up